Ik sta in mijn vrouwelijk leiderschap. En jij?

Hoe zorg je voor meer zelfvertrouwen, impact en aantrekkingskracht in je werk en relatie?

Emmy Stelling

Vrouwelijk leiderschap

Vrouwelijk
Leiderschap

Vergroot je aanwezigheid

Traning en coaching

Straal kracht en vrouwelijkheid uit

Sta in je vrouwelijk leiderschap en vergroot jouw impact

Je wilt stappen zetten in je carrière, bedrijf of relaties. Maar je ervaart onzekerheid, je worstelt ermee dat je niet voldoende gezien en gehoord wordt, dat maakt het lastig om volledig voor jouw verlangens te staan waardoor doelen keer op keer niet worden behaald. Je bent hier klaar mee, je wilt jezelf niet langer klein houden! Ontdek wat er gebeurt als jij jezelf niet langer saboteert maar je kwaliteiten omarmt en in je vrouwelijk leiderschap te staan.

Als jij in jouw vrouwelijk leiderschip staat:

N

Heb jij het vermogen om te overtuigen vanuit zelfvertrouwen waardoor jij jouw doelen weet te bereiken

N

Word je gezien als de vrouw die je bent en kun je in elke situatie jezelf zijn en blijven.Bouw je duurzame relaties op waarbij je jouw grenzen goed weet aan te geven en te bewaken

N

Durf jij al jouw kwaliteiten in te zetten en ga je staan voor jouw waarde en verlangens

N

Kun jij je balans in jouw leven in werken prive prima bewaken

N

Voel en ervaar je meer passie en flow in je leven

“Ik wilde leren hoe ik meer gebruik kan maken van mijn vrouwelijke kracht en energie in de zakelijke setting. De oefeningen die de combinatie tussen in je lijf zakken en dan spreken, jezelf laten zien hebben mij veel inzicht gegeven. Daadwerkelijk ‘aan den lijve’ ervaren van het verschil vanuit je hoofd dingen te doen en vanuit je vrouwelijke kracht. Dat was echt inzicht gevend.
Ik ben mij meer bewust van hoe ik ergens zit. Als het niet stroomt kan ik eerder inchecken in wat ik voel en hoe ik het kan veranderen.”

Martine Witteveen, Gespreksleider & Strategisch Adviseur

Emmy Stelling bij IVMF event

Stel je dit scenario voor:

je loopt elke ruimte binnen met een magnetische aantrekkingskracht en krijgt de aandacht die jij wilt. Je voelt een diep, gegrond vertrouwen dat niet kan worden verstoord door wat of wie dan ook. Je communiceert op een krachtige wijze, je bent moedig en je staat voor jouw waarde. Je wordt gezien, gehoord en gerespecteerd. In al je rollen als vrouw. Of dit nu in je werk of relaties is. Je voelt je krachtig en vrouwelijk en daar help ik je graag bij met mijn trainingen of vip-coaching

Presence & Speaking

Wil jij leren hoe je meer impact maakt met je woorden en mensen bereikt met jouw boodschap en missie?

Spreken voor een groep is de meest effectieve manier om mensen te inspireren met je boodschap en om klant bij je te worden. Goed spreken is een kunst die je kunt leren!
In het Presence & Speaking programma leer je in drie maanden de kunst van spreken en verkopen voor een publiek.

Art of Feminine Presence

Heb jij het gevoel dat je als ondernemende vrouw nog meer uit je werk, relatie en leven kan halen? Je wil graag meer zelfvertrouwen en impact maken in wat je doet. Je bent onderweg en voelt dat je MEER wilt groeien.
Je bent klaar voor de transformerende ervaring om vol overtuiging de vrouw te zijn die je bent in alle opzichten.
In het Art of Feminine Presence programma leer ik je in zes maanden hoe je jouw vrouwelijke kracht en intuïtie kan afstemmen op jouw diepe kern om succesvol te zijn.

Vip coaching

De vipcoaching is NIET voor elke vrouw. Het is WEL voor vrouwen die hun zelfvertrouwen, impact en succes willen vergroten. Die een stap vooruit willen zetten in hun carrière of bedrijf en bereid zijn om in zichzelf te investeren en de diepte in te gaan.
In het op maat gemaakte VIP coachingstraject coach ik jou 1-1 en geef ik je de tools die je nodig hebt om te groeien als vrouw.
{
Mijn doel was zichtbaarder te worden en mijn intuïtie te vergroten. Ik weet wel dat we emoties kunnen opslaan, maar dat het een grote impact kan hebben als je door meditatie bewust word, was voor mij een eye opener. Door deze emoties een plek te kunnen geven, komt er meer rust, ruimte en helderheid. De gegeven oefeningen helpen mij om dichter bij mezelf te blijven in mijn eigen kracht te blijven staan, daardoor mijn intuitie te vergroten en deze nog meer te volgen.”

Daisy van der Wiel, Voedingsdeskundige

{

Mijn grote verlangen was om te leren spreken in het openbaar over mijn Seksueel ontdekkingswerk en over mezelf. In het echt en op video. Er waren genoeg belemmerende overtuigingen in mij waardoor ik het niet durfde. Waar ik het meest blij mee ben is dat ik met het gaan staan voor mezelf door te spreken voor publiek, een grote kracht in mij wakker is geworden. Ik heb het geleerd en ik kan het! Met innige dankbaarheid voor de geweldige coaching, vakmatig en emotioneel, gecombineerd met diep zusterschap van Emmy Stelling, Feminine Presence & Speaking Coach en trainer. Aanrader!

Arati Bonte, somatisch en seksuologisch coach en trainer

Tips om in je vrouwelijk leiderschap te staan

Laatste blog berichten

Getrouwd met de man van de dromenvanger

Getrouwd met de man van de dromenvanger

“Daar komt de bruid” Het duurde eventjes voordat ik de trap afliep terwijl mijn vriendin Marianne op haar dwarsfluit speelde. Alle gasten wachten beneden in de trouwzaal en keken omhoog naar de trap. Ik vroeg mij af of het al de afgesproken melodie was? Kort daarvoor...

HET ACHTERHOEKS ONDERNEMERSFESTIVAL 2023 op 15 mei (13:00 - 21:00) Kom ontdekken wat er voor moois ontwikkeld is én wordt in de Achterhoek tijdens “Het Achterhoeks Ondernemers Festival ’23 (AOF). De Achterhoek is de 2e innovatieve regio van Nederland en...

Creëer 2023 vol liefde, geluk en succes

Creëer 2023 vol liefde, geluk en succes

VAN 2022 NAAR EEN SCHITTEREND 2023: VOL LIEFDE, GELUK EN SUCCES  De december periode is een ideaal moment om stil te staan bij het afgelopen jaar. De winter begint en het is ideaal om nu te onderzoeken, te reflecteren en je te bezinnen. Er zijn verschillende niveaus...

Stap in je vrouwelijk leiderschap

Ik help je graag verder, vraag nu een gratis en vrijblijvende strategiesessie aan

15 + 9 =