VIP Programma

Zet een mega stap in jouw vrouwelijk leiderschap voor succes in alle gebieden van jouw leven! In het speciale VIP traject werken we 9 maanden aan het verbeteren van je persoonlijke leiderschap, presence en communicatie. Zodat jij meer impact en succes hebt.

Wil jij ook meer vervulling en succes in jouw leven?

Mijn naam is Emmy Stelling en ik help ondernemende vrouwen met het ontwikkelen van vrouwelijk leiderschap. Zodat jij in jouw grootsheid stapt en helemaal tot je recht komt.

In dit VIP programma gaan we aan de slag met vrouwelijk leiderschap, Feminine Presence en schaduwwerk. Ik help je met je mindset, innerlijk werk en presentatie. Je krijgt een uitgebreide set communicatie tools en nog veel meer. Elk jaar coach ik een select aantal vrouwen in dit uitgebreide 1-op-1 VIP programma. Dit maken we samen op maat, afgestemd op jouw vragen.

Naar een volgend niveau je vrouwelijk leiderschap?

Jij bent een serieuze professional en voelt dat je nog meer kunt groeien in je carrière, je bedrijf en privé leven. Je bent op zoek naar hoe je dat het beste kan doen. Je voelt de interne drive, ervaart al redelijk veel vervulling, geluk en succes en toch voel je dat je er meer mogelijk is voor jou.

Heb jij het gevoel dat:

Je jezelf op de rem houdt om echt vol gas te gaan voor je doelen.

Je jouw missie en boodschap met de wereld wilt delen maar je houdt je steeds in.

Je vooral je mannelijke energie inzet en aan het pushen bent.

Je zichtbaarheid en impact onbewust gesaboteerd wordt door jezelf.

Jezelf presenteren redelijk gaat, maar je hier nog meer wilt uithalen.

Je veel stress ervaart en meer flexibiliteit wilt ervaren in jezelf.

Je te weinig impact hebt in alles wat je doet.

Je te weinig passie ervaart in je werk, leven of relatie.

Groeien in je vrouwelijk leiderschap? Leer hoe je naar het volgende niveau groeit

Uit ervaring weet ik dat het vervullen van een management- & directie functie of het ondernemerschap veel van je kan vragen. Daardoor is er minder tijd om te reflecteren en te groeien als professional. Ik geloof dat vrouwelijk leiderschap alles te maken heeft ontwikkeling van binnen naar buiten. Door je bewustzijn op verschillende niveaus te vergroten (fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel) groei je als mens en professional. Lichaam en geest zijn met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar. In het dagelijks leven gaan we hier vaak aan voorbij. Onze mannelijke kwaliteiten zoals ratio en wilskracht worden vaak aangesproken. Nog vaker worden de vrouwelijke kwaliteiten onvoldoende ingezet. Daarom lopen veel dingen anders dan je wilt. Je vergeet bijvoorbeeld naar je hart en intuïtie te luisteren.
Het VIP programma levert jou inzicht, inspiratie, nieuwe ervaringen, ideeën en helderheid op over jouw volgende stappen. Je brengt jezelf vanuit een solide basis in een hernieuwd evenwicht en ontwikkelt jezelf duurzaam als professional.

Altijd in je kracht staan en bewuste keuzes maken

Als je in je vrouwelijk leiderschap staat, voel je je altijd en overal in je kracht en maak je bewuste keuzes. Je leert door zelfonderzoek te reflecteren op hoe jij in je verantwoordelijkheid staat, hoe je jouw denken positief kan inzetten en hoe je in contact staat met wat je doet. Je leert te vertrouwen op je intuïtie en je hart als sleutel om je keuzes te maken.

Meer bereiken in je professionele en privéleven

Daarnaast leer je hoe je jouw Feminine Presence inzet en minder hoeft te pushen om te bereiken wat jij wilt. Je bent authentiek, geloofwaardig en mensen vertrouwen je. Je voelt je gerespecteerd in al je rollen als vrouw.
Veel vrouwen ervaren stress in hun leven en zijn losgeraakt van hun innerlijke basis en vrouwelijk leiderschap. Dit kan ten koste gaan van een waar vervullend leven en een gevoel van succes, harmonie en geluk.

Samen naar het volgende niveau

Gedurende 9 maanden ben ik jouw persoonlijke coach en kijken we wat jouw groei blokkeert en stimuleert. Je onderzoekt welke keuzes, beslissingen en oplossingen je helpen om jouw volgende stap te zetten. We ontwikkelen jouw Feminine Presence en charisma op een natuurlijke manier. Je wordt zichtbaar als een vrouwelijke leider en je vergroot jouw impact met alles wat je doet.

Omdat je in het exclusieve VIP programma zit heb je toegang tot extra tools die jou ondersteunen in jouw vrouwelijk leiderschap.

Waardoor jij over 9 maanden:

In elke situatie een diep gegrond zelfvertrouwen voelt.

Niet langer worstelt vanuit wilskracht en mannelijke energie.

Weet hoe je in jouw kracht blijft, ook als je stress of spanning ervaart en iedereen naar je kijkt. Bijvoorbeeld in een vergadering, presentatie, video, fb live of webinar.

Staat voor jouw unieke waarde, dat ook zelfverzekerd uitstraalt waardoor mensen met jou willen werken.

Een magnetische Feminine Presence hebt en daarmee elke ruimte binnenloopt en de aandacht krijgt die jij wilt.

Vloeiend vanuit je intuïtie en afstemming op jouw innerlijke wijsheid weet te manifesteren. Zonder te pushen vanuit een gevoel van stress.

Op een magnetische wijze mensen, klanten en kansen aantrekt.

De voordelen van het VIP programma

In 9 maanden krijgt jouw vrouwelijk leiderschap een enorme boost waardoor jij meer impact weet te maken en als leider wordt gezien. Als VIP deelnemer beschik je over een exclusieve combinatie van krachtige en praktische tools die je ondersteunen om in een korte tijd enorme stappen te zetten. Ik help je met je innerlijke kracht, mindset, Feminine Presence, communicatie en presentatie. We ontdekken je patronen en je schaduwkanten op een diepere laag. Leer hoe je stopt met het saboteren van jouw persoonlijke groei en succes.

In deze reis leer ik je hoe jij die krachtige vrouwelijke leider wordt, 9 maanden lang begeleid ik jou als jouw persoonlijke mentor en trainer die je altijd en in elke situatie kan bellen. Mijn sterk ontwikkelde intuïtie, liefdevolle eerlijkheid en pragmatische aanpak zet ik graag voor je in.

Elke maand ontmoeten we elkaar live en werken we stap voor stap aan jouw doelen. Op deskundige wijze begeleid ik je in je reis van vrouwelijk leiderschap. Met inspirerende sessies, diepgaand (zelf-) onderzoek en praktische tools.

Wat kun je verwachten in dit 1-op-1 VIP programma?

Vrouwelijk leiderschap, hoe sta je krachtig en vol zelfvertrouwen in al je rollen als vrouw.

Feminine Presence, verbind jezelf met jouw vrouwelijke kracht en voel je groots, sterk en veilig.

Mindset, laat oude emoties achter je en leer hoe je met je angsten en overtuigingen om kunt gaan.

Presentatie training, ga voorbij je twijfels, sta op authentieke en charismatische wijze voor je publiek.

Vergroot je bewustzijn op verschillende niveaus: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

 Communicatie tools, zorg dat jouw boodschap vanuit je hart op heldere wijze overkomt.

Schaduwwerk, ontmantel jouw oude patronen, je blokkades en jouw grootste blinde vlekken.

Kom in contact met je diepere verlangens, de bron van jouw drijfveren en leiderschap.

Leer hoe nieuwe positieve gewoontes en mindset je ondersteunen in je leiderschap.

Creëer meer vervulling en innerlijke rijkdom om te kunnen manifesteren in de wereld.

Ik help je om je bewustzijn te vergroten en te ervaren hoe je kunt leven vanuit een diep gegrond, vrouwelijk vertrouwen. Vergroot je innerlijke kracht vanuit meer eigenwaarde, zelfwaardering en zelfliefde. Je verdiept de verbinding met jezelf en met anderen. Zodat je een gevoel van balans, geluk en vreugde in jezelf ervaart en moeiteloos voor jouw waarde staat. Hier help ik je graag bij.

Let op: Dit is niet voor vrouwen die hun masker willen behouden en confrontatie uit de weg gaan.

Dit is wel voor een nieuwe generatie vrouwen die verlangen naar meer impact en succes. En die bereid zijn het innerlijk werk te doen en in zichzelf investeren.

De modules die inzetbaar zijn voor dit VIP traject:

Met aandacht voor jouw vraagstukken maken we een programma op maat. Daarbij heb je de keuze uit de modules van de Feminine Presence & Leadership en Presence & Speaking programma’s. Per maand plannen we een dagdeel in.
1. Energie & magnetische aanwezigheid

Begrijp hoe jouw energie mensen kan afstoten of juist aantrekken zodat ze je vertrouwen, met je samen willen zijn of samenwerken. Jouw levensenergie die je uitstraalt is de reden waarom mensen voor jou kiezen.

Je leert:

 • Praktische oefeningen die jouw magnetische aanwezigheid en authenticiteit vergroten in elke situatie, ook in video’s en presentaties.
 •  Hoe je jezelf veilig voelt, grenzen aangeeft en weet wie je kunt vertrouwen.
 •  Hoe je jouw energie vergroot en mensen je zien als een stralende vrouw, vol levenslust.
2. Vrouwelijke essentie & creatie kracht

Deze verbinding met je creatiekracht, jouw kern in je buik, bekken en heupen geeft je het gevoel om groots, sterk en veilig te zijn. Je bewustzijn, intuïtie en kwetsbaarheid maken verbinding met je hart. Zo voelt vrouwelijke kracht.

Je leert:

 • Hoe je jouw vrouwelijke essentie kunt ontdekken, voelen en belichamen.
 • Hoe je minder pusht vanuit mannelijke energie, meer flow ervaart vanuit vrouwelijke energie en doelen makkelijker realiseert.
 •  Hoe je zorgt voor meer passie en overvloed in je leven, werk en (partner)relatie.

 

3. Lichaam & zelfvertrouwen

De indruk die je maakt op mensen wordt voor 55% bepaald door je lichaamstaal. Door je lichaam bewust te gebruiken kun je vol vertrouwen en krachtig in elke situatie aanwezig zijn. Je emotionele staat van zijn veranderen, doe je door je lichaam te gebruiken.

Je leert:

 • Hoe belangrijk het is om bewust te lopen, staan, ademen en communiceren. Hiermee vergroot je jouw persoonlijke kracht.
 • Hoe je jouw lichaam gebruikt om je innerlijke stemmen tot rust te brengen en je aantrekkingskracht te vergroten.
 • Oefeningen die je ondersteunen om voorbij je angsten te gaan, te groeien en als een stevige rots voor jouw waarde te staan.

 

4. Effectieve relatie met je angst & mindset

Wat je denkt over jezelf en anderen beïnvloed alles in je leven, het beperkt of ondersteunt je in je succes. Oude overtuigingen en ervaringen kunnen diep verankerd in jezelf zijn en je verhinderen om voorwaarts te gaan. Vergroot je bewustzijn en compassie als je wilt manifesteren.

Je leert:

 • Hoe je effectief met je angst kunt omgaan zodat het je niet stopt om gezien en gehoord te worden. 
 • Hoe je door omdenken en een gesprek de negatieve stemmen in je hoofd kunt kalmeren, je de handrem eraf haalt die je verhindert om jezelf te laten horen.
 • Hoe je zenuwen en onrust kunt omzetten naar persoonlijke kracht en aantrekkingskracht.

 

5. Schaduwwerk & emotionele vrijheid

Er zijn delen van jezelf waar je trots op bent en die je in alle ontspanning laat zien aan andere mensen. En er zijn delen die je niet fijn vindt en liever niet laat zien. Hoe meer je deze oncomfortabele delen van jezelf laat zien, hoe groter je aanwezigheid en magnetisme wordt.

Je leert:

 • Hoe je jouw ego dynamiek en oude patronen herkent, die aspecten die je jou verhinderen om naar je intuïtie te handelen en in actie te komen.
 • Hoe je met je schaduwen omgaat zodat ze niet de leiding hebben over jou.
 • Hoe je een inspirerende aanwezigheid creëert door delen van jezelf in te zetten die je eerst niet durfde te laten zien.
6. Intuïtie & visie

Je staat op een bepaald punt in je werk, leven of relatie waarin je nieuwe keuzes gaat maken. Er zijn een aantal stappen die je kunt nemen om tot een zorgvuldige keuze en timing te komen. Bij voorkeur doe je dit vanuit de verbinding met je intuïtie, innerlijke wijsheid en je hart.

Je leert:

 •  Hoe je tot de kern van je verlangen kunt komen en hoe helder je doel op dit moment voor jou is.
 • Wat de sleutelvragen over je visie zijn en hoe je geduld kunt uitnodigen om tot een juiste timing te komen. Met wie wil je werken? Wat is je droombaan? Wie is je droomklant? Met wie wil je een passievolle relatie?
 • Hoe je meer vertrouwen kunt hebben in het ontvouwen van je missie, je verlangens en doelen.
7. Storytelling

Je persoonlijke verhaal zorgt voor verbinding met je publiek, creëert betrokkenheid en geloofwaardigheid. Het is de introductie en rode draad van je boodschap. Wordt een goede storyteller en inspireer mensen om je te volgen of klant te worden.

Je leert:

 • Hoe je een keuze maakt voor jouw persoonlijke verhaal waaruit jouw uniciteit blijkt.
 •  Hoe je jouw verhaal opbouwt met 3 componenten en hoe je de hero structuur toepast om op inspirerende wijze je verhaal over te brengen.
 •  Hoe je jouw verhaal op een heldere manier in je presentatie weeft voor maximaal effect bij je publiek.
8. Jouw succesvolle speech van A tot Z

Deze training helpt je om onder elke omstandigheid, ook onvoorbereid, je presentatie te geven. Spreken is een van de meest effectieve manieren om jezelf neer te zetten als expert, een geloofwaardige bron. Het is ook een mooie manier om met je klanten in contact te komen. Een presentatie die mensen inspireert en tot actie aanzet bouw je in een aantal stappen op.

Je leert:

 • Hoe je een speech maakt die inspireert en het leven van andere mensen verandert.
 • De 6 stappen voor het maken van een succesvolle speech waarmee je je publiek stap voor stap meeneemt in je verhaal en visie. En natuurlijk in je sterke aanbod zodat mensen klant willen worden.
 •  Hoe je je speech op de beste manier opent, je kernboodschap helder formuleert en combineert met een krachtige afsluiting.
 • Hoe je verbinding maakt met je publiek zodat je hen emotioneel raakt en zij openstaan voor jouw boodschap.

In het VIP Programma zitten drie bonus modules. Binnen de tijd die wij samen plannen, kun je in plaats van bovenstaande modules ook kiezen uit de volgende modules. Zo maak je jouw programma nog meer op maat naar jouw wensen:

Moeiteloos creëren en manifesteren vanuit de cirkel van creatie.

Ontdek hoe je het proces van creëren en manifesteren bewust kunt ervaren en inzetten voor het realiseren van jouw dromen en verlangens. Elk aspect (de goede en de slechte) in je leven en werk creëer je zelf. In zeven stappen doorloop je het proces van creatie. Op het moment dat je hier bewust voor kiest krijg je toegang tot je innerlijke kracht en werkt alles voor je samen.

Stress management: leer nieuwe ondersteunende gewoontes

Begrijp het principe van stress en de functie die dit heeft in ons leven en werk. Hoe je hiermee om kunt gaan op effectieve wijze. Leer je wat de positieve kant van stress is.
Je leert wat je zelf kunt doen om met stress om te gaan en welke dagelijkse routine ondersteunend is om stress te managen. Je ontvangt praktische tools die je gelijk kunt inzetten.

Verbindend communiceren: leer hoe je vanuit jezelf kunt communiceren.

Maak het onderscheid tussen reageren vanuit emoties en reageren vanuit bewustzijn. Met als doel om vanuit de verbinding met jezelf en je hart te communiceren. Dit ondersteunt ons om onze gevoelens, behoeften en doelen en die van de ander helder te krijgen. Het brengt rust, verbinding en helderheid in onze contacten.

Stap in je vrouwelijk leiderschap, als jij het volgende wil bereiken:

Vol zelfvertrouwen en zelfverzekerd staan voor jouw waarde.

Zowel in je werk als in je privé leven de impact maken die je wilt.

Vanuit een sterk gevoel van eigenwaarde in je leiderschap staan.

Je Feminine Presence als een magneet voor je laten werken.

Stoppen met pushen en meer gaan werken en leven vanuit je hart en flow.

Meer passie voelen in je werk, leven en partner relatie.

Genieten van waardevolle dingen in het leven, de liefde en relaties.

Genieten van het feit dat je leeft en werk doet waar je blij van wordt.

Jouw bijdrage aan de wereld op passende en inspirerende wijze delen.

Ik help je hier graag mee. Vraag nu een gratis en vrijblijvend strategiegesprek aan.