Feminine Presence & Leadership

Vergroot jouw zelfvertrouwen, zichtbaarheid en impact voor meer succes in je leven! Unieke training op het gebied van vrouwelijk leiderschap. In de training krijg je handvatten en tools voor persoonlijke ontwikkeling, mindset en bewustwording.

Meer zelfvertrouwen en impact maken in je leven?

Jij bent een ondernemende vrouw en wilt graag de volgende stap zetten in je werk of leven En toch…….. doe je dat nog niet. Je voelt twijfels en ook angst, je denkt dat je nog niet goed genoeg bent. Je houdt jezelf op de rem omdat je onzeker bent. Terwijl je diep van binnen WEET dat het NU jouw tijd is om te stralen.

Heb jij nu het gevoel dat:

Je niet gehoord, gezien of gerespecteerd wordt door je omgeving?

Het eng is om jezelf ‘zichtbaar’ te maken ondanks dat je voelt dat je groots in jouw leven wilt zijn of echt een verschil in de wereld wilt maken?

Mensen de energie bij je wegzuigen en je aan het einde van de dag uitgeput bent?

Grenzen aangeven steeds maar weer mislukt, je eroverheen gaat of laat gaan?

Je een missie en boodschap hebt die je wilt delen, maar er steeds iets is wat je ervan weerhoudt?

Je meer passie, harmonie en intimiteit in je relatie wilt ervaren? Of ben je single en wil je een zelfbewuste en aantrekkelijke partner?

Je voelt je geblokkeerd om de volgende stap in je leven, bedrijf of carrière te zetten.

Hoe komt het dat sommige vrouwen direct opgemerkt worden wanneer zij een ruimte binnenkomen?

Je blijft ze maar volgen met je ogen. Een krachtige vrouw straalt en heeft een natuurlijk zelfvertrouwen. Als je in je vrouwelijke kracht staat, straal je zoveel energie uit dat je de aandacht trekt die je wilt. Zowel in je professionele als in je persoonlijke leven.

Veel vrouwen zijn verhard, ervaren stress of zijn druk in hun hoofd. Dit kan ontstaan door een volle agenda met werk en carrière, sociale verplichtingen, zorg voor familie en anderen of soms zeer ingrijpende ervaringen. Zij zijn losgeraakt van hun vrouwelijke essentie en hun aantrekkingskracht. Dit heeft invloed op alle aspecten in ons leven: relaties, gezondheid, geld, innelijke rust, vervulling in werk en privé, noem maar op. Het is belangrijk om je hart en je gevoel te verbinden met je hoofd. Zodat je hoofd dienend kan zijn in plaats van leidend.

Presence is het sleutelwoord dat toegang geeft tot de aandacht die jij wilt krijgen en weet vast te houden van jouw ideale klant, gesprekspartner of collega. De reden dat mensen kiezen voor jou is gebaseerd op emotie en gevoel. Hoe laat jij ze voelen in jouw aanwezigheid? Door jouw Feminine Presence te ontwikkelen ben je in staat om die aandacht te krijgen en te houden van je ideale klant of je gesprekspartner.

Je leert om een diep, gegrond, vrouwelijk vertrouwen te voelen dat door niemand of in welke situatie dan ook kan worden verstoord. Het is als een natuurlijke staat van zijn, zonder dat het je moeite kost.

Deze ervaringsgerichte methode zorgt voor transformatie. Feminine Presence & Leadership training gaat over persoonlijk leiderschap vanuit jouw vrouwelijke kracht. Als je voelt dat je een volgende stap wilt zetten en een krachtige vrouw wilt zijn, wil ik je van harte uitnodigen in mijn programma.

In 6  maanden leer ik je

om in elke situatie vol zelfvertrouwen, zichtbaar aanwezig te zijn en impact te maken. Dit alles heeft een positief effect op je persoonlijke en professionele leven. Je staat in je kracht. Vanuit een diepe verbinding met jezelf kun je de verbinding met andere mensen aangaan.

Waardoor jij over 6 maanden:

Je zelfvertrouwen een enorme boost hebt gegeven.

Je magnetische aantrekkingskracht en impact hebt vergroot.

Vol lef durft te gaan leven in plaats van uit angst.

Als een rots staat voor jouw waarde.

Je op en top vrouw voelt, je bent vitaal en gelukkig.

Jouw passie hebt vergroot in je huidige of nieuwe (partner-)relatie.

Positieve invloed ervaart op je werk of in je bedrijf (bijvoorbeeld doordat je een beter salaris krijgt, promotie of meer klanten met een hogere omzet).

“Ik heb de Feminine Presence & Leadership Training als zeer waardevol ervaren. Ik zit nogal veel in mijn hoofd maar sinds deze training voel ik meer verbinding met mijn lichaam. Ook heeft het mij meer zelfvertrouwen gegeven. Daardoor durf ik nu keuzes te maken en stappen te nemen die ik eerder niet had genomen.
Ik ben erg dankbaar voor deze ervaring!”

Linda Kleefman, Natuurcoach en shiftmaker voor vrouwen

Waar sta jij in jouw vrouwelijk leiderschap?

Vrouwelijk leiderschap zie ik als de weg van binnen naar buiten. Het betekent dat je je innerlijke werk doet met als doel om er vervolgens krachtiger uit te komen.

De 3 V’s die steeds in mijn programma’s terugkomen zijn:

 1. Verbinding
  Je ontwikkeld tijdens een traject de Verbinding met je authentieke zelf en je innerlijke kracht.
 1. Vrouwelijkheid
  Je versterkt de Verbinding met je Vrouwelijkheid. Deze combinatie is jouw sleutel naar meer flow, passie en succes.
 1. Vervulling
  Je ervaart overvloed en Vervulling in alle aspecten van je leven.

Zie jij jezelf als een vrouwelijke leider die wil groeien naar een volgend niveau?
Dan nodig ik je van harte uit voor mijn programma.

“Ik leefde veel vanuit mijn ratio en vond het lastig om emoties te voelen. Ik was erg gericht op controle hebben, doelen behalen en hard opstellen. Ik wilde mijn vrouwelijke kant weer in het licht zetten. Mijn grootste resultaat is zelfvertrouwen en zelfacceptatie. Na dit traject sta ik veel beter in connectie met mijzelf en anderen. Ik voel me veel meer in balans. Dit heeft zich geuit dat ik de man van mijn dromen heb ontmoet, we samen mooie plekken hebben gezien, naar het buitenland zijn verhuisd en ik nu veel meer vanuit mijn hart leef en aan mijn passie kan overgeven. 

Jullien

De 6 modules van Feminine Presence & Leadership

1. Energie en magnetische aanwezigheid

Begrijp hoe jouw energie mensen kan afstoten of juist aantrekken zodat ze je vertrouwen, met je samen willen zijn of samenwerken. Jouw levensenergie die je uitstraalt is de reden waarom mensen voor jou kiezen.

Je leert:

 •  Praktische oefeningen die jouw magnetische aanwezigheid en authenticiteit vergroten in elke situatie, ook in video’s en presentaties.
 •  Hoe je jezelf veilig voelt, grenzen aangeeft en weet wie je kunt vertrouwen.
 • Hoe je jouw energie vergroot en mensen je zien als een stralende vrouw, vol levenslust.
2. Vrouwelijke essentie & creatie kracht

Deze verbinding met je creatiekracht, jouw kern in je buik, bekken en heupen geeft je het gevoel om groots, sterk en veilig te zijn. Je bewustzijn, intuïtie en kwetsbaarheid maken verbinding met je hart. Zo voelt vrouwelijke kracht.

Je leert:

 • Hoe je jouw vrouwelijke essentie kunt ontdekken, voelen en belichamen.
 • Hoe je minder pusht vanuit mannelijke energie, meer flow ervaart vanuit vrouwelijke energie en doelen makkelijker realiseert.
 • Hoe je zorgt voor meer passie en overvloed in je leven, werk en (partner)relatie.
3. Lichaam & zelfvertrouwen

De indruk die je maakt op mensen wordt voor 55% bepaald door je lichaamstaal. Door je lichaam bewust te gebruiken kun je vol vertrouwen en krachtig in elke situatie aanwezig zijn. Je emotionele staat van zijn veranderen, doe je door je lichaam te gebruiken.

Je leert:

 •  Hoe belangrijk het is om bewust te lopen, staan, ademen en communiceren. Hiermee vergroot je jouw persoonlijke kracht. 
 • Hoe je jouw lichaam gebruikt om je innerlijke stemmen tot rust te brengen en je aantrekkingskracht te vergroten.
 • Oefeningen die je ondersteunen om voorbij je angsten te gaan, te groeien en als een stevige rots voor jouw waarde te staan.

 

5. Effectieve relatie met je angst & mindset

Wat je denkt over jezelf en anderen beïnvloed alles in je leven, het beperkt of ondersteunt je in je succes. Oude overtuigingen en ervaringen kunnen diep verankerd in jezelf zijn en je verhinderen om voorwaarts te gaan. Vergroot je bewustzijn en compassie als je wilt manifesteren.

Je leert:

 •  Hoe je effectief met je angst kunt omgaan zodat het je niet stopt om gezien en gehoord te worden.
 •  Hoe je door omdenken en een gesprek de negatieve stemmen in je hoofd kunt kalmeren, je de handrem eraf haalt die je verhindert om jezelf te laten horen.
 • Hoe je zenuwen en onrust kunt omzetten naar persoonlijke kracht en aantrekkingskracht.

 

4. Schaduwwerk & emotionele vrijheid

Er zijn delen van jezelf waar je trots op bent en die je in alle ontspanning laat zien aan andere mensen. En er zijn delen die je niet fijn vindt en liever niet laat zien. Hoe meer je deze oncomfortabele delen van jezelf laat zien, hoe groter je aanwezigheid en magnetisme wordt.

Je leert:

 •  Hoe je jouw ego dynamiek en oude patronen herkent, die aspecten die je jou verhinderen om naar je intuïtie te handelen en in actie te komen.
 • Hoe je met je schaduwen omgaat zodat ze niet de leiding hebben over jou.
 • Hoe je een inspirerende aanwezigheid creëert door delen van jezelf in te zetten die je eerst niet durfde te laten zien.

 

6. Intuïtie & Visie

Je staat op een bepaald punt in je werk, leven of relatie waarin je nieuwe keuzes gaat maken. Er zijn een aantal stappen die je kunt nemen om tot een zorgvuldige keuze en timing te komen. Bij voorkeur doe je dit vanuit de verbinding met je intuïtie, innerlijke wijsheid en je hart.

Je leert:

 • Hoe je tot de kern van je verlangen kunt komen en hoe helder je doel op dit moment voor jou is.
 • Wat de sleutelvragen over je visie zijn en hoe je geduld kunt uitnodigen om tot een juiste timing te komen. Met wie wil je werken? Wat is je droombaan? Wie is je droomklant? Met wie wil je een passievolle relatie?
 • Hoe je meer vertrouwen kunt hebben in het ontvouwen van je missie, je verlangens en doelen.

 

Stap in je vrouwelijk leiderschap

In dit bijzondere programma begeleid ik jou naar een blijvend transformerende ervaring. Ik help je om volledig en overtuigend de vrouw te zijn die je in je kern bent. Om jouw essentie als mens en als vrouw helemaal te omarmen en daarvoor te staan. Druk jezelf op een overtuigende manier uit en sta voor jouw waarde. Zodat je magnetisch bent en jouw doelen, impact en overvloed die je wilt, gaat manifesteren in jouw leven.

Ik help je graag verder vraag nu een gratis en vrijblijvend strategiegesprek aan: