Referenties

Arati Bonte – Presence & Speaking traject

“Waar ik het meest blij mee ben is dat ik met het gaan staan voor mezelf door te spreken voor publiek, een grote kracht in mij wakker is geworden.”

Lees meer

Mijn grote verlangen was om te leren spreken in het openbaar over mijn Seksueel ontdekkingswerk en over mezelf. In het echt en op video. Ik dacht echt dat dat alleen voor anderen weggelegd was maar het was en is een diepe wens. Er waren genoeg belemmerende overtuigingen in mij waardoor ik het niet durfde. ‘Wie denk ik helemaal dat ik ben om daar hardop over ga praten?, anderen zijn veel beter dan ik’ en ‘Als ik daar zou staan dan komt er niks uit mijn mond, ben ik alles kwijt’, of ‘Straks vinden mensen het helemaal niks’. Voldoende om geen stappen te durven zetten. Tot ik met Emmy in contact kwam. Ze vertelde me dat zelfs ik het zou kunnen leren omdat daar ondersteunende methodes voor zijn en dat zij veel vrouwen coacht die met dit probleem zitten.

Waar ik het meest blij mee ben is dat ik met het gaan staan voor mezelf door te spreken voor publiek, een grote kracht in mij wakker is geworden. Ik heb het geleerd, en ik kan het! Emmy begeleidt vanuit het vrouwelijk principe, naast puur presentatie technisch, met krachtige en zeer belichaamde meditatievormen. De aandacht voor ons bekken, daar waar onze kracht en wijsheid zit heeft me enorm geraakt en gesteund. Er ontstond een helderheid vanuit mijn vrouwelijk weten over wat goed is voor mij en wat niet. Het gevolg was ook dat de dag nadat ik mijn eerste presentatie had gehouden, daar meteen actie op heb ondernomen en een samenwerking met iemand die niet goed voor mij is heb afgesloten.

Wat ik fantastisch vind aan Emmy is dat ze authentiek en eerlijk is maar bovenal een geweldig voorbeeld leeft van sisterhood, en dat voel je door het hele traject heen. Daarnaast is er een grote ruimte voor diep persoonlijk proceswerk, in mijn ogen onontbeerlijk in een traject als dit.

Met innige dankbaarheid voor de geweldige coaching, vakmatig en emotioneel, gecombineerd met diep zusterschap van Emmy Stelling, Feminine Presence & Speaking Coach en trainer. Aanrader.

Liefs! Arati.

Arati Bonte, somatisch en seksuologisch coach en trainer 
www.seksueelontdekkingswerk.nl 

Martine Witteveen

“Ik wilde leren hoe ik meer gebruik kan maken van mijn vrouwelijke kracht en energie in de zakelijke setting”

Lees meer
“Ik wilde leren hoe ik meer gebruik kan maken van mijn vrouwelijke kracht en energie in de zakelijke setting.
De oefeningen die de combinatie tussen in je lijf zakken en dan spreken, jezelf laten zien hebben mij veel inzicht gegeven. Daadwerkelijk ‘aan den lijve’ ervaren van het verschil vanuit je hoofd dingen te doen en vanuit je vrouwelijke kracht. Dat was echt inzicht gevend.
Ik ben mij meer bewust van hoe ik ergens zit. Als het niet stroomt kan ik eerder inchecken in wat ik voel en hoe ik het kan veranderen.”

“Jouw persoonlijke op maat aanpak is heel fijn. Je kan je moeiteloos invoelen en weet goed de volgende stap in te schatten. Je oordeelloos aanwezig zijn maakt dat ik mij kon openen en heel veilig voelde ook al die moeilijke plekken te laten zien.”

Martine Witteveen, Gespreksleider on/offline, Strategisch Adviseur
www.martinewitteveen.nl 

Jullien

“Ik leefde veel vanuit mijn ratio en kon geen connectie maken met mijn creativiteit en de liefde. Ik wilde mijn vrouwelijke kant weer in het licht zetten.  Nu voel ik zelfvertrouwen en zelfacceptatie. En heb ik een liefdevolle partner.”

Lees meer

“Ik leefde veel vanuit mijn ratio en vond het lastig om emoties te voelen. Ik was erg gericht op controle hebben, doelen behalen en hard opstellen. Ik wilde mijn vrouwelijke kant weer in het licht zetten. Mijn grootste resultaat is zelfvertrouwen en zelfacceptatie. Na dit traject sta ik veel beter in connectie met mijzelf en anderen. Ik voel me veel meer in balans. Dit heeft zich geuit dat ik de man van mijn dromen heb ontmoet, we samen mooie plekken hebben gezien, naar het buitenland zijn verhuisd en ik nu veel meer vanuit mijn hart leef en aan mijn passie kan overgeven. 

Jullien

Daisy van der Wiel

“Mijn doel was zichtbaarder te worden en mijn intuïtie te vergroten. Ik ben mij bewuster geworden van mijn innerlijke kracht.”

Lees meer

“Mijn doel was zichtbaarder te worden en mijn intuïtie te vergroten. Ik weet wel dat we emoties kunnen opslaan, maar dat het een grote impact kan hebben als je door meditatie bewust word, was voor mij een eye opener. Door deze emoties een plek te kunnen geven, komt er meer rust, ruimte en helderheid. De gegeven oefeningen helpen mij om dichter bij mezelf te blijven in mijn eigen kracht te blijven staan, daardoor mijn intuitie te vergroten en deze nog meer te volgen.”

Emmy heeft mij laten ervaren hoe het is om naar mijn eigen IK te kijken .Ik ben me bewuster geworden van mijn innerlijke kracht, door terug te gaan naar de bron. Ik kan elke vrouw aanraden om deze training mee te maken. Het heeft mij zeer verrast!!”

Daisy van der Wiel, Stoelmasseur en Voedingsdeskundige, co-auteur van ‘Ondernemen met lef’
www.dhpb.nl 

Linda Kleefman

“Ik heb de feminine precence training als zeer waardevol ervaren. Het heeft mij meer zelfvertrouwen gegeven.”

Lees meer
“Ik heb de Art of Feminine Precence als zeer waardevol ervaren. Ik zit nogal veel in mijn hoofd maar sinds deze workshops voel ik meer verbinding met mijn lichaam. Ook heeft het mij meer zelfvertrouwen gegeven. Daardoor durf ik nu keuzes te maken en stappen te nemen die ik eerder niet had genomen. Emmy creëerde steeds een warme, liefdevolle en open sfeer in de groep waardoor ik mij snel op m’n gemak voelde. Ik ben erg dankbaar voor deze mooie ervaring! Groetjes en veel liefs!”

Linda Kleefman,  Natuurcoach en shiftmaker voor vrouwen
www.cirkelcentrumvoorcoaching.nl

Marjo Vliek

“Tijdens het lezen van het boek Vrouwelijk & Krachtig raakte ik ontroerd om het feit dat ik mijn vrouwelijke stuk nog helemaal niet echt had gezien en uitgedragen.”

Lees meer
“Tijdens het lezen van het boek Vrouwelijk & Krachtig raakte ik ontroerd om het feit dat ik mijn vrouwelijke stuk nog helemaal niet echt had gezien en uitgedragen.” Het voelde alsof het de tijd was om dat stuk te gaan ontmoeten. Via internet kwam ik in contact met Emmy en na een fijne kennismaking ben ik de training gaan volgen. De groei van mezelf en de vrouwen in de groep is tijdens die sessies zo bijzonder om te zien. Het schept een prachtige band en ruimte om echt jezelf te zijn. Het heeft mij laten inzien dat ik dit stuk ook echt in me heb en mag uitdragen.

Ik heb ontdekt dat ik in mijn zachtheid juist mijn kracht vindt. Het geeft me rust, ruimte voor creativiteit en zorgt voor meer verbinding.
Dank je wel lieve Emmy dat je ruimte en mogelijkheid geeft om zo te groeien!”

Marjo Vliek, Grafische vormgeving 
www.Marjovliek.nl

Dorothy Kamphorst

“Ik voel dat de opzet van deze training me veel kan brengen in mijn dagelijks leven. Ik kan bewuster mijn stappen zetten. ”

Lees meer
Lieve Emmy,
Ik voel dat de opzet van deze training me veel kan brengen in mijn dagelijks leven. Als ik dit op regelmatige basis zou doen, voel ik dat ik er veel baat bij kan hebben. Het is een soort tool om thuis te komen in jezelf. Ik voel dat ik na de workshop bewuster mijn stappen kan zetten.

Ik kom hier graag, voor mezelf, me de tijd gunnend om hier te zijn. Fijn om te ervaren wat de oefeningen met me doen, zonder dat het te zwaar wordt. Toen ik kwam, voelde ik me uitgeput en ik ging licht en geheeld weer naar huis.

Tijdens de Art of Feminine Presence meditatie voelde ik de verbinding tussen mijn baarmoeder en mijn hart. Ik weet dat die er kan zijn, maar voel die niet vaak. Het was heel fijn en mooi, ik werd hierdoor geraakt. Ben steeds benieuwd en op zoek naar de stroom tussen hart en licht.
Het samen delen met meerdere vrouwen en waardering voor elkaar is een mooi onderdeel van de workshop.
Na de workshop ervaarde ik, bij thuiskomst, de positieve uitwerking op mijn intieme partnerrelatie zeer sterk.

D. van ’t Hof Training & Coaching, Coach @Geluk, Welzijn, Zingeving en Loopbaan oriëntatie

Sanne

“Ik besefte dat ik worstelde met mezelf en mijn verhouding ten opzichte van andere mensen, vooral mannen. ”

Lees meer
Door de training heb ik een dieper besef gekregen van wat mijn aanwezigheid in mijn eigen lichaam betekent voor mijzelf en ook voor anderen om mij heen.
Door de oefeningen kan ik nu beter aarden wanneer ik in contact ben met mezelf en anderen. Ik heb een paar truckjes geleerd hoe ik dit in het dagelijks leven kan doen. Ik ben me er nu meer bewust van hoe belangrijk het is om te aarden, in contact met mezelf en met andere mensen.

Het meest opvallende wat ik geleerd heb hoe ik de verbinding tussen mijn hart en mijn seksualiteit kan maken en hoe ongelofelijk sterk deze verbinding eigenlijk is. En dat ik deze twee nooit los mag zien.

Ik heb Emmy ervaren als open, persoonlijk en aangenaam.
Liefs, Sanne

Diana

“Mijn doel voordat ik bij Emmy kwam was dat ik me meer met vrouwen wilde verbinden i.v.m. het willen (samen)werken met vrouwen. ”

Lees meer
“Tijdens de groepsbijeenkomsten kwam ik er al snel achter dat het ook ging om mij meer te verbinden met mijn vrouwelijke krachtbron – seksualiteit. Omdat de vrouwen redelijk jonger waren dan ik, heb ik ervaren dat leeftijd er werkelijk niet toe doet, dat we allemaal onze thema’s hebben en een ieder er anders mee omgaat. Door het programma, de inspiratie, het vertrouwen en de veiligheid die Emmy weet te creëren, is er meer verbinding en duidelijkheid ontstaan in mijzelf en meer zachtheid en geduld t.a.v. van mijzelf en wat ik de wereld te bieden heb.”

Diana, Inspirator Lichter Leven

Maaike wehrle

“De workshops Art of Feminine Presence zijn een feest voor iedere vrouw die haar innerlijke kracht/persoonlijk leiderschap (weer) wil ervaren. ”

Maaike Wehrle, Tekstschrijver, Communicatie specialist, management ondersteuner
www.wehrletekstencommunicatie.nl

Serena du Bois

“Deze training is zeer waardevol voor iedere vrouw van deze tijd die met meer zelf-bewustzijn, innerlijke kracht en joi-de-vivre door het leven wil gaan! “

Coach, bodyworker bij Awakening Essence Coaching
www.awakeningzensesmassage.com

Waarom zou je anderen adviseren naar mij toe te gaan?

Martine Witteveen

Jouw persoonlijke op maat aanpak is heel fijn. Je kan je moeiteloos invoelen en weet goed de volgende stap in te schatten. Je oordeel loos aanwezig zijn maakt dat ik mij kon openen en heel veilig voelde ook al die moeilijke plekken te laten zien. 

Jullien Rossel

De gesprekken die ik met Emmy heb gehad zijn heel waardevol voor mij. Er waren momenten dat ze iets deelde en dat klikte gewoon, die kleine ‘ah-ha’ momenten hebben grote impact gehad op mijn leven. Onze gesprekken hebben me veel inzicht gegeven in mezelf en mijn relatie tot anderen. Ik zou andere mensen adviseren om naar Emmy te gaan omdat ze met veel aandacht en liefde hulp aanbiedt. Ze is echt heel goed en weet de juiste snaren te raken. We hebben samen veel aangepakt en ik ben ook ontzettend dankbaar dat ik bij haar ben gekomen.

Arati Bonte

Wat ik fantastisch vind aan Emmy is dat ze authentiek en eerlijk is maar bovenal een geweldig voorbeeld leeft van sisterhood, en dat voel je door het hele traject heen. Ze kwam zelfs helemaal naar mij toe om bij mijn eerste presentatie te zijn en mij te steunen! Daarnaast is er een grote ruimte voor diep persoonlijk proceswerk, in mijn ogen onontbeerlijk in een traject als dit. Het niet durven gaan staan van vrouwen heeft een begrijpelijke geschiedenis en bijna elke vrouw heeft hierin wel iets te processen. Ik dus ook ;).
Ik kan je sterk aanraden om met Emmy te werken als je dit pad wilt gaan en je identificeert je als vrouw. Ze is warm, professioneel en ervaren, en een groot cadeau.

Linda Kleefman

Emmy creëerde steeds een warme, liefdevolle en open sfeer in de groep waardoor ik mij snel op m’n gemak voelde. Ik ben erg dankbaar voor deze mooie ervaring! Groetjes en veel liefs!

Maaike Wehrle

Emmy geeft de training op een nuchtere en enthousiaste manier. Haar open en geïnteresseerde houding en praktische aanpak bieden deelneemsters een veilige omgeving waar ze zich snel vertrouwd voelen. Dat Emmy veel plezier in en passie voor haar vak heeft, straalt van haar af.

Irmgard Cottaar

Emmy heb ik ervaren als een zeer kundig en professioneel trainer en zelf een stralend voorbeeld van krachtig en vrouwelijk. Wat mij direct raakte was haar open blik en houding, de rust die ze uitstraalt en tegelijkertijd de leiding steeds duidelijk in handen hield.

Ine Fransen

Emmy luistert met warme interesse en aandacht. Ik zie in haar doen en laten hoe zij de kracht van vrouwelijke energie ervaart en leeft. Zij is oprecht bereid haar kennis hierover te delen en laat tijdens haar lessen ervaren hoe het is om de aandacht van je omgeving te ontvangen terwijl je zelf in je kracht staat.

J.A.

Er gaat een weldadige rust van Emmy uit. Als coach is ze liefdevol en bevestigend. Je voelt je welkom bij haar. Voor elke vrouw heeft zij persoonlijke aandacht. Ze weet op een natuurlijke manier een sfeer van vertrouwen te scheppen. Emmy is open over haar gevoelens  en daardoor nodigt zij je uit om jezelf te zijn tijdens de bijeenkomst. 

I.D.

Emmy is een trainer die liefdevol, rustig en betrokken is. Vrouwen die zich meer vrouw willen voelen,  vrouwen die zich gespannen voelen of hun zelfvertrouwen willen vergroten, zullen veel aan deze training hebben

Diana

De kracht van Emmy vind ik haar openstellen voor wie je als mens bent en dat je helemaal mag en kan zijn wie je bent. Het programma wat Emmy aanbiedt is niet echt in woorden uit te leggen, dan wel gewoon te ervaren. Als je jezelf meer wilt leren kennen is dit zeker een aanrader! 

Serena du Bois

Vooral heb ik genoten van haar warme, sprankelende persoonlijkheid waarbij ze er niet voor schroomde die erin te leggen, haar humor en haar mooie vertelkunst met haar prachtige stem.