Boek een gratis strategiegesprek

 

 

Vraag een strategiegesprek aan. Heb je interesse in een van mijn programma’s?

Graag help ik je hiermee op weg omdat ik weet dat het niet vanzelf gaat om die volgende stap te zetten. Het vraagt om eerlijkheid, moed en lef om te onderzoeken wat je tegenhoudt. Zet de stap om meer in je vrouwelijk leiderschap te staan.

Heb jij interesse in een strategie sessie?
Meld je geheel vrijblijvend aan voor een strategiesessie door het formulier in te vullen. Ik neem contact met je op en luister naar je verhaal om samen jouw doelen helder te krijgen.

Maak de keuze om je diepste verlangens en doelen te realiseren.

Ik kijk ernaar uit je te spreken.

Liefs, Emmy

Ben je werkzaam voor een organisatie?

Nieuw veld

Waarom zou je anderen adviseren naar mij toe te gaan?

Martine Witteveen

Jouw persoonlijke op maat aanpak is heel fijn. Je kan je moeiteloos invoelen en weet goed de volgende stap in te schatten. Je oordeel loos aanwezig zijn maakt dat ik mij kon openen en heel veilig voelde ook al die moeilijke plekken te laten zien. 

Jullien Rossel

De gesprekken die ik met Emmy heb gehad zijn heel waardevol voor mij. Er waren momenten dat ze iets deelde en dat klikte gewoon, die kleine ‘ah-ha’ momenten hebben grote impact gehad op mijn leven. Onze gesprekken hebben me veel inzicht gegeven in mezelf en mijn relatie tot anderen. Ik zou andere mensen adviseren om naar Emmy te gaan omdat ze met veel aandacht en liefde hulp aanbiedt. Ze is echt heel goed en weet de juiste snaren te raken. We hebben samen veel aangepakt en ik ben ook ontzettend dankbaar dat ik bij haar ben gekomen.

Arati Bonte

Wat ik fantastisch vind aan Emmy is dat ze authentiek en eerlijk is maar bovenal een geweldig voorbeeld leeft van sisterhood, en dat voel je door het hele traject heen. Ze kwam zelfs helemaal naar mij toe om bij mijn eerste presentatie te zijn en mij te steunen! Daarnaast is er een grote ruimte voor diep persoonlijk proceswerk, in mijn ogen onontbeerlijk in een traject als dit. Het niet durven gaan staan van vrouwen heeft een begrijpelijke geschiedenis en bijna elke vrouw heeft hierin wel iets te processen. Ik dus ook ;).
Ik kan je sterk aanraden om met Emmy te werken als je dit pad wilt gaan en je identificeert je als vrouw. Ze is warm, professioneel en ervaren, en een groot cadeau.

Linda Kleefman

Emmy creëerde steeds een warme, liefdevolle en open sfeer in de groep waardoor ik mij snel op m’n gemak voelde. Ik ben erg dankbaar voor deze mooie ervaring! Groetjes en veel liefs!

Maaike Wehrle

Emmy geeft de training op een nuchtere en enthousiaste manier. Haar open en geïnteresseerde houding en praktische aanpak bieden deelneemsters een veilige omgeving waar ze zich snel vertrouwd voelen. Dat Emmy veel plezier in en passie voor haar vak heeft, straalt van haar af.

Irmgard Cottaar

Emmy heb ik ervaren als een zeer kundig en professioneel trainer en zelf een stralend voorbeeld van krachtig en vrouwelijk. Wat mij direct raakte was haar open blik en houding, de rust die ze uitstraalt en tegelijkertijd de leiding steeds duidelijk in handen hield.

Ine Fransen

Emmy luistert met warme interesse en aandacht. Ik zie in haar doen en laten hoe zij de kracht van vrouwelijke energie ervaart en leeft. Zij is oprecht bereid haar kennis hierover te delen en laat tijdens haar lessen ervaren hoe het is om de aandacht van je omgeving te ontvangen terwijl je zelf in je kracht staat.

J.A.

Er gaat een weldadige rust van Emmy uit. Als coach is ze liefdevol en bevestigend. Je voelt je welkom bij haar. Voor elke vrouw heeft zij persoonlijke aandacht. Ze weet op een natuurlijke manier een sfeer van vertrouwen te scheppen. Emmy is open over haar gevoelens  en daardoor nodigt zij je uit om jezelf te zijn tijdens de bijeenkomst. 

I.D.

Emmy is een trainer die liefdevol, rustig en betrokken is. Vrouwen die zich meer vrouw willen voelen,  vrouwen die zich gespannen voelen of hun zelfvertrouwen willen vergroten, zullen veel aan deze training hebben

Diana

De kracht van Emmy vind ik haar openstellen voor wie je als mens bent en dat je helemaal mag en kan zijn wie je bent. Het programma wat Emmy aanbiedt is niet echt in woorden uit te leggen, dan wel gewoon te ervaren. Als je jezelf meer wilt leren kennen is dit zeker een aanrader! 

Serena du Bois

Vooral heb ik genoten van haar warme, sprankelende persoonlijkheid waarbij ze er niet voor schroomde die erin te leggen, haar humor en haar mooie vertelkunst met haar prachtige stem.