Emmy Stelling:
Vrouwelijk leiderschap specialist

Een leven vol liefde, geluk en succes

Stralend, inspirerend, krachtig en vrouwelijk zijn? Vol zelfvertrouwen jouw doelen bereiken in je werk en in je relatie? De aandacht trekken die jij wilt, in al je rollen als vrouw? Gehoord, gezien en gerespecteerd worden zoals jij wilt? Zonder te projecteren, een rol te spelen of jezelf anders voor te doen? Ja dat kan! Hoe doe je dat? Door je zelfkennis en bewustzijn te vergroten en vanuit je vrouwelijke kracht te leven. Hiermee vergroot je je persoonlijke uitstraling, zichtbaarheid en zelfvertrouwen op een ongekende manier. Ik weet dat er veel vrouwen zijn met een enorme kracht maar die dat nog niet geheel kunnen of durven laten zien. Daardoor laten zij zich afremmen, om allerlei redenen. Stemmen in hun hoofd die zeggen ‘het is zo ook goed’ of ingesleten patronen, niet durven om boven het maaiveld uit te steken omdat het niet zo hoort, soms door opvoeding of ingrijpende ervaringen, of een drukke agenda met werk en zorg. Wat de reden ook is, het zorgt ervoor dat je niet of minder in verbinding bent met jezelf, je passie en verlangens, je intuitie, je grenzen en je vrouwelijke kracht.

Laat mij als ervaringsdeskundige je helpen

Als ervaringsdeskundige kan ik sinds vele jaren zeggen dat het ook anders kan en dit gun ik jou ook! Art of Feminine Presence  maakte mijn cirkel van persoonlijke ontwikkeling rond. Na een zoektocht naar mijn innerlijke kracht, bleek dit de meest diepgaande manier om dichter bij mezelf te komen. Eindelijk leerde ik te luisteren naar mijn hart, intuitie en mij hierdoor te laten leiden. En hoe mijn ratio dienend is aan mijn hart. Ik ontdekte hoe ik het beste om kan gaan met mijn angsten en mijn innerlijke saboteurs. Verrassend en altijd toepasbaar, bijna te mooi om waar te zijn. Toch is dit zo. Bewust, krachtig en vrouwelijk aanwezig zijn, kun je leren.Wil je mijn persoonlijke reis lezen? Klik dan hier

Mijn missie

Het is mijn missie om vrouwen zoals jij te inspireren en te ondersteunen in hun vrouwelijk leiderschap. Om op een authentieke manier in je vrouwelijke kracht te staan. Zodat jij gezien en gehoord wordt zoals jij wilt en meer impact hebt in je werk en in relaties. Met inzet van al je kwaliteiten, talenten en passie. Het is mijn missie om zo een bijdrage te leveren aan het bewustzijn, geluk en succes van vrouwen.

Wellicht heb jij ook een missie en wil je die op een krachtige manier neerzetten. Je werkt in je eigen bedrijf of bent werkzaam voor een bedrijf. Je combineert moederschap met carrière of je zorg voor anderen. Je ervaart stress, verharding, reageert dit af op jezelf, je partner, je gezin of laat de boel de boel. En nu kun je de keuze maken om dit anders te doen!

Vanuit een bewuste verbinding met jezelf en jouw vrouwelijke kracht ben je in staat om dat te doen. Je bereikt je doelen met minder stress, bent meer doelgericht en ontspannen. Je voelt je op en top vrouw, ervaart een diep gegrond zelfvertrouwen in elke situatie, mensen vertrouwen je en willen met je samenwerken.

In mijn visie zie ik een wereld waarin gelijkwaardigheid, vertrouwen en respect is tussen mannen en vrouwen. Diversiteit in de samenleving en bedrijven is belangrijk voor een gezond fundament en onze toekomst.

Mijn passie

Het is mijn passie om jou te leren bewust de verbinding te maken tussen je hoofd, hart en gevoel. Om te leren hoe je om kunt gaan met de stemmen in je hoofd, je angsten en twijfels. Om jouw vrouwelijke essentie, je sensualiteit, te omarmen als een levenskracht. Waardoor jij ontspannen en aantrekkelijk bent, jouw leven vorm geeft zoals jij wenst en de meest fantastische resultaten behaalt. Vanuit de verbinding met jouw innerlijke kracht en vrouw-zijn: sta jij sterker, ervaar jij meer zelfvertrouwen, communiceer jij duidelijk, stel jij heldere grenzen, neem jij meer ruimte in, ervaar jij meer passie en vreugde en ben jij succesvoller.

Mijn persoonlijke reis om in mijn vrouwelijk leiderschap te komen.

Gedurende 18 jaar heb ik ervaring opgedaan in het bedrijfsleven als sales manager en algemeen directeur van een groot productie bedrijf met 70 fte’s. Mijn carrière begon ik na mijn studie Internationaal Management aan de H.E.S. en een kopstudie Innovatie Management aan de T.U.. Voor mij was dit een pad van hard werken met focus. Als carrièrevrouw werkte ik in een business to business omgeving, een mannenwereld. Ik leerde om te staan in onderhandelingen, projecten en in strategisch overleg.
Toch voelde ik mij regelmatig onzeker. Ik gebruikte vooral mijn ratio en mannelijke kwaliteiten en was daardoor minder in verbinding met mijn hart en intuïtie. Jarenlang was zes dagen per week werken, zelden vakantie mijn norm en maakte ik geen tijd voor een sociaal leven. Mijn emoties en diepste verlangens liet ik niet toe. Gaandeweg haalde ik minder voldoening uit mijn werk en dat begon te knagen. Ik voelde mij gefrustreerd.

Op zoek naar verdieping heb ik sinds 2004 mijn kennis en ervaring verrijkt met diverse persoonlijke ontwikkelingstrainingen en levensloopbegeleiding. Jarenlang volgde ik workshops op het gebied van dans, lichaamswerk en communicatie.

En er waren uitdagingen in mijn leven en ongelijkwaardige relatie die ook mooie levenslessen bleken. Liefde, zelfliefde, eigenwaarde en compassie waren woorden die ik mocht leren voelen en betekenis geven.  Als single moeder zette ik zowel mijn vrouwelijke als mannelijke kwaliteiten in. In al die jaren heb ik de nodige signalen gehad dat ik niet in lijn was met wie ik ben. Vooral van mijn lichaam met overgewicht, huidontstekingen en een burn-out. Met vallen en opstaan groeide ik als mens.

 Door deze ervaringen besloot ik in 2012 om het roer om te gooien. Ik voelde het verlangen om meer mensgericht te werken. In het bijzonder met vrouwen. Ik volgde de Art of Feminine Presence teacher opleiding bij Rachael Jayne Groover uit Amerika, de grondlegger op het gebied van vrouwelijk leiderschap. Ik ging in training bij de nummer één op het gebied van vrouwelijk leiderschap om mij op te laten leiden door de allerbeste. Deze investering zorgde voor een omslag in mijn leven. Ik ben nu gecertificeerd trainer en ambassadeur van Art of Feminine Presence in Nederland. Om mij verder te ontwikkelen op het gebied van presenteren en spreken in het openbaar volgde ik de Authentic Speaker Academy, ook in Amerika.

Daarnaast volgde ik diverse opleidingen en trainingen voor verdieping:  Vrouwenwerk facilitator, Wise Women Womb training, Ademwerk, Innerlijk kind, Stemtraining en Zelfbewustzijn. Om door te blijven groeien volg ik een NLP opleiding en ben ik lid van de trainers cirkel bij de Zelfbewust Academy.

 Als jonge vrouw had ik al een passie voor persoonlijke ontwikkeling, menselijk gedrag en psychologie. Mijn werkervaring en passie combineer ik in mijn bedrijf Vrouw & Essentie. Mijn sensitiviteit en intuitie zet ik in om vrouwen te begeleiden. Vrouwen ondersteunen om de beste versie van zichzelf te zijn en in hun vrouwelijke kracht te staan is mijn missie. Daar ben ik blij mee!

 Als trainer en coach help ik je om je om krachtig en stralend aanwezig te zijn en je op en top vrouwelijk te voelen. Om een gezonde relatie te hebben met je onzekerheden of angsten, ongeacht de situatie of stress die je ervaart. Om meer erkenning en waardering te ontvangen voor wie je bent en wat je doet.

 Dit is voor elke vrouw mogelijk. Vanuit je vrouwelijke kracht vergroot jij je persoonlijke uitstraling, voel je een authentiek zelfvertrouwen en kun je staan voor jezelf en jouw waarde.

Dit heeft een positieve impact op je persoonlijke en professionele leven. Je staat in je kracht.

 Ik, Emmy Stelling, woon in Apeldoorn met mijn partner en mijn zoon. Ik voel mij gelukkig in een liefdevolle relatie waarin ruimte is voor samen delen, vreugde & humor, bewustwording & groei. Ik ben volledig mezelf, voel mij gezien als vrouw en voel mij ondersteund in mijn missie. Ik ben dankbaar voor mijn geweldige zoon Ralph uit een eerdere relatie. Vanuit de diepe connectie met mijzelf ervaar ik verbinding met mijn geliefden, de mensen om mij heen en mijn klanten. Liefde, innerlijke rust en vreugde zijn woorden die in mij opkomen als je vraagt hoe het nu met mij gaat.

Mijn vraag aan jou

Ben jij een ambitieuze vrouw die zoekt naar persoonlijke groei en diepgang? Dan ben je op de juiste plaats. Ik begeleid ondernemende vrouwen met het vergroten van hun aanwezigheid, zelfvertrouwen en zakelijke aantrekkingskracht. Zodat jij in elke situatie in je vrouwelijk leiderschap staat. Je hebt meer impact, je vergroot jouw zichtbaarheid en succes. Op de manier zoals jij dat voor jezelf wenst. Als powervrouw sta je sta je voor jouw waarde.

Hiermee trek je meer klanten aan, krijg je die positie of promotie binnen je bedrijf, ben je in staat je missie uit te dragen, zorg je voor meer passie in je leven en relatie of vind je die bewuste en leuke partner.

Mijn programma’s zijn voor vrouwen die een volgende stap willen zetten in hun leven en carrière. Creëer een vreugdevol en succesvol leven door 100% jezelf te zijn en je te verbinden met je innerlijke kracht. Charismatisch, stralend en toegankelijk zijn, is voor jou mogelijk.

Je leven naar jouw verlangens vormgeven is wat ik jou toewens. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en te zien hoe ik jou daarin mag ondersteunen.