Workshop Aum Lifeforce & Happiness

Bevrijd je emoties en krijg meer inzicht in je patronen. Ervaar meer vreugde, vrijheid en geluk! Een inspirerende workshop die je leven op een positieve manier verandert. Leef vanuit liefde!

Sta vol energie en zelfvertrouwen  in je leven

Ga uit je hoofd en in het voelen

Je bent een ondernemende vrouw die vooruit wil gaan in haar leven en werk…toch is er iets dat je tegenhoudt. Een innerlijke rem die je verhindert om zonder gêne, liefdevol expressie te geven aan wat er in je leeft.  Je moet veel, zit in je hoofd en werkt hard. Je ervaart innerlijke spanning en stress. Je verlangt naar meer flow en ontspanning.  Je wilt meer vanuit je hart leven. 

Deze waardevolle workshop ondersteunt je om te onderzoeken hoe je omgaat met je emoties en hoe jij nu in jouw leven staat. Wat je nog mag loslaten of doen om krachtiger aanwezig te zijn.

Wil jij verantwoordelijk in je leven staan,  niet meer voortdurend reageren op impulsen en gebeurtenissen van buitenaf, maar zelf aan het roer staan?

Wil jij uit je hoofd en naar je hart en voelen gaan?
Kom dan ervaren hoe deze dag je hierin ondersteunt. 

Wat is de Lifeforce & Happiness dag workshop?

Een inspirerende en waardevolle training dag die jouw visie op emoties en bewust aanwezig zijn, op een positieve manier verandert. Deze dag is gebasseerd op de Aum, een actieve meditatievorm.

Zeven uur lang training en facilitation. Alleen en met elkaar, actief en meditatief, met spel en humor, ga je naar jouw waarheid. Vanuit een liefdevolle intentie bied ik een veilige ruimte, om van je hoofd naar voelen te gaan.

Concrete tools, inzichten en handvaten die je in je dagelijks leven kunt toepassen.  Je ervaart je emoties, liefde, grenzen, passie, humor en sensualiteit. Je reflecteert en komt tot inzichten en ontspanning.

Een dag in verbinding met gelijkgestemde mensen die openstaan voor groei en transformatie.

Wat is het doel van de workshop?

Je vergroot je bewustwording. Je ontdekt nieuwe inzichten over jezelf, je emoties en patronen. Je bent meer in contact met jezelf. Je leert omgaan met je emoties in plaats van ze te onderdrukken. Lang onderdrukte emoties kunnen tot gezondheidsklachten leiden en zijn als een ‘vulkaan’. Je gedachten stromen over en kunnen tot een uitbarsting leiden naar je partner, je kinderen of bijvoorbeeld een collega.

Zou het fijn zijn om te leren hoe je om kunt gaan met je emoties voordat het teveel wordt of je zelfs ziek wordt? Door jezelf te uiten, ervaar je jouw kracht. Je bevrijd jezelf van spanningen en stress. Je voelt de verbinding met jezelf en laat je energie op een positieve manier stromen.

Wat leer je tijdens de workshop?

In contact komen met je emoties

Je emoties uiten vanuit je kern en liefde

Je grenzen aangeven en ruimte innemen

Kiezen om jezelf op de eerste plaats te zetten
Omgaan met je innerlijke criticus en ongemak
De verbinding tussen je hoofd en je hart maken
Van angst naar vertrouwen op je levensstroom
Leiderschap over je gevoelens

Wat brengt deze workshop jou?

In de workshop ontdek je welke emoties, overtuigingen of aannames uit het verleden je vasthoud. Je voelt wat je tegenhoudt om in het nu aanwezig te zijn. Je ervaart meer vrijheid, vreugde, verbinding, helderheid en ruimte in jezelf. Je bevrijd je levenskracht en werkt aan het creëren van je levensgeluk.

Datum en locatie

Het is een cursus van één dag (van 10.00 – 17.00 uur)
Datum: vrijdag 17 juni
Locatie: Retraitecentrum Zonnehuis, Beekbergerweg 25 in Loenen, een prachtige locatie in de bossen. 

Investering

De investering voor de 1 daagse workshop Lifeforce & Joy is € 125,-. De  fantastische vegetarische lunch is inbegrepen bij je ticket!

Je bent van harte uitgenodigd

Waarom zou je anderen adviseren naar mij toe te gaan?

Martine Witteveen

Jouw persoonlijke op maat aanpak is heel fijn. Je kan je moeiteloos invoelen en weet goed de volgende stap in te schatten. Je oordeel loos aanwezig zijn maakt dat ik mij kon openen en heel veilig voelde ook al die moeilijke plekken te laten zien.

Jullien Rossel

Ik zou andere mensen adviseren om naar Emmy te gaan omdat ze met veel aandacht en liefde hulp aanbiedt. Ze is echt heel goed en weet de juiste snaren te raken. We hebben samen veel aangepakt en ik ben ontzettend dankbaar dat ik bij haar ben gekomen.

Arati Bonte

Wat ik fantastisch aan Emmy vindt is dat ze eerlijk is en een geweldig voorbeeld leeft van sisterhood. Er is een grote ruimte voor diep proceswerk, iets wat onontbeerlijk is. Ik kan je sterk aanraden om met Emmy te werken als je dit pad wilt gaan en je identificeert als vrouw. Ze is warm, professioneel en ervaren, en een groot cadeau. Ik kan je sterk aanraden om met Emmy te werken als je dit pad wilt gaan en je identificeert je als vrouw. Ze is warm, professioneel en ervaren, en een groot cadeau.

Maaike Wehrle

Emmy geeft de training op een nuchtere, professionele en enthousiaste manier. Haar open en geinteresseerde houding en praktische aanpak bieden deelneemsters een veilige omgeving waarin ze zich snel vertrouwd voelen. Dat Emmy veel plezier in en passie voor haar vak heeft, straalt van haar af.