Presence & Speaking: Leren spreken en presenteren in het openbaar?

Leer in 12 weken de kunst van spreken en verkopen voor een publiek. Transformeer de manier waarop je zaken doet en ervaar hoe je met een authentiek zelfvertrouwen elke setting binnenloopt. Of je daar komt om te spreken, te netwerken of zaken te doen.

Binnenkort start er weer een nieuwe groep en de inschrijvingen zijn gestart. Wil jij hier ook aan deelnemen? Je bent welkom. De 1-op-1 programma’s starten op een datum die ons beiden past.

Als ondernemende vrouw is het belangrijk dat je als een waardevolle professional wordt gezien.

Je hebt nu het gevoel dat je niet wordt gezien en gehoord, terwijl je jezelf juist op een krachtige en authentieke wijze wil presenteren. Je wilt je graag zelfverzekerd voelen in elke situatie of plek waar je binnenloopt. Voluit durven spreken en je missie met de wereld delen.

Heb je het gevoel dat:

Je tijdens het spreken niet in je kracht staat waardoor jezelf presenteren op een natuurlijke manier lastig is

Jezelf presenteren niet vertrouwd en onveilig aanvoelt

Je weinig impact maakt met jouw boodschap

Presenteren moeilijk is en je lastig uit je woorden komt

Leren presenteren en spreken? De kunst van spreken en verkopen kun je leren

Spreken is de meest effectieve en minst dure manier om mensen te bereiken met jouw boodschap. Op het podium staan is de beste manier om mensen te inspireren om klant bij je te worden. Of dit nu live is, op video, in een webinar of in een zoomgesprek.

Presence is het sleutelwoord dat toegang geeft tot de aandacht die jij wilt krijgen en vasthouden van jouw ideale klant, gesprekspartner of collega. Natuurlijk heb je een strategie nodig en beschik je over jouw expertise. En zonder jouw presence heb je daar niets aan. Aandacht voor jouw verhaal is essentieel!

De reden dat mensen de keuze voor jou maken is gebaseerd op emotie en gevoel. Hoe jij ze laat voelen over jou is bepalend voor de bereidheid van mensen om voor je te kiezen. Door jouw presence te ontwikkelen ben je in staat om die aandacht te krijgen en vast te houden van je ideale klant of je gesprekspartner. Ontdek hoe je vol zelfvertrouwen een presentatie, Facebook live of webinar geeft of een video maakt.

“Waar ik het meest blij mee ben is dat ik met het gaan staan voor mezelf door te spreken voor publiek, een grote kracht in mij wakker is geworden. Ik heb het geleerd en ik kan het!”

– Arati Bonte

In 3 maanden leren presenteren en spreken in het openbaar

In 3 maanden leer ik je om in elke situatie vol zelfvertrouwen aanwezig te zijn en te spreken, zodat jij impact maakt met jouw presence en boodschap. Dit alles heeft een positieve impact op je persoonlijke en professionele leven. Je staat in je kracht, je zelfvertrouwen groeit waardoor mensen je meer vertrouwen en met jou willen werken. Je vergroot je geloofwaardigheid en bent succesvoller!

Waardoor jij over 3 maanden:

Jouw zelfvertrouwen een enorme boost hebt gegeven.

Op elk moment van de dag vloeiend een presentatie kan geven.

Jezelf durft te laten zien en op een natuurlijke wijze op het podium staat.

Vol zelfvertrouwen jezelf presenteert & presenteren leuk en gemakkelijk vindt.

Tijdens het spreken in jouw kracht staat en je ruimte inneemt.

De impact maakt die jij wilt maken.

Jezelf en jouw missie en diensten kan presenteren tijdens een lezing, pitch, kennismakingsgesprek, netwerk bijeenkomst of op video.

De vrouw bent die voor haar waarde staat.

“Mijn grote verlangen was om te leren spreken in het openbaar over mijn Seksueel ontdekkingswerk en over mezelf. In het echt en op video. Er waren genoeg belemmerende overtuigingen in mij waardoor ik het niet durfde. Waar ik het meest blij mee ben is dat ik met het gaan staan voor mezelf door te spreken voor publiek, een grote kracht in mij wakker is geworden. Ik heb het geleerd en ik kan het! Met innige dankbaarheid voor de geweldige coaching, vakmatig en emotioneel, gecombineerd met diep zusterschap van Emmy Stelling, Feminine Presence & Speaking Coach en trainer. Aanrader!

– Arati Bonte

www.seksueelontdekkingswerk.nl
1-op-1 programma Presence & Speaking

Vol zelfvertrouwen presenteren en spreken dankzij Presence & Speaking

Wil jij in 3 maanden de kunst van spreken en verkopen voor een publiek leren? Je krijgt krachtige tools aangereikt waarmee jij groeit in zelfvertrouwen en waardoor de manier waarop jij zaken doet transformeert. Leer hoe je authentiek aanwezig, vol zelfvertrouwen en krachtig bent in je presentatie, netwerken en op video’s. En wordt gezien als een waardevolle professional.

Wanneer jij straks op het podium staat:

gaat je geloofwaardigheid omhoog zodra je voor een groep staat, voor een live of online publiek.

Bereik je meer mensen met je boodschap en kun je jouw omzet verhogen.

Heb je nog meer positieve invloed op mensen en inspireer je anderen met jouw boodschap.

Ik geloof oprecht dat ik je kan helpen om een bewuste spreker te zijn. Ik reik je de beste tools aan en jij maakt een positieve impact op het leven van anderen! Meld je aan voor het Presence & Speaking 1-op-1 programma en leer hoe je meer mensen inspireert met je wie je bent en met wat je doet. Ontdek hoe je je lichaam, je stem en je verborgen kwaliteiten bewust inzet om jezelf naar een hoger niveau te brengen en je doelen te behalen.

In het Presence & Speaking programma leer je in 3 maanden:

Hoe jij je als leider verbind met je publiek d.m.v. bewezen technieken die worden gebruikt door zangers, dansers en professionele sprekers.

Hoe je je publiek of gesprekspartner meeneemt in jouw visie en verhaal.

Hoe je jouw persoonlijke verhaal opbouwt met 3 componenten en hoe je de hero structuur toepast om op een inspirerende wijze je verhaal over te brengen.

Hoe je staat, loopt en ademt op een manier die je persoonlijke presence en zelfvertrouwen significant vergroot. Je wordt je bewust van je lichaamstaal en -houding. Je gebruikt bewust je innerlijke kracht en vergroot je aantrekkingskracht.

Wat jouw grootste en natuurlijke talenten zijn en hoe je die meer consistent en effectief kunt gebruiken.

Hoe je de tonen in jouw stem gebruikt die het meest effectief zijn om anderen te bereiken. Mensen beoordelen jouw waarde o.a. door de toon van je stem, een consistent gebruik van je stem ondersteunt je doelen

De 6 stappen voor het maken van een succesvolle speech waarmee je je publiek stap voor stap meeneemt in jouw verhaal, je sterke aanbod en uiteindelijk een groot aantal mensen klant bij je wil worden.

Hoe je zenuwen en onrust kunt transformeren in persoonlijke kracht en magnetisch aantrekkelijk bent.

Hoe je een krachtige vrouw bent die vol zelfvertrouwen expressie geeft aan haar missie. Stap in je nieuwe Zelf, de krachtige vrouw die je bent! Een krachtige vrouw zijn is de sleutel tot jouw succes.

Dit is niet de gebruikelijke ‘presentatie’ training waarbij de focus ligt op tactiek, strategie en de perfecte speech. Leer hoe jij de vrouw bent waar mensen graag naar luisteren. Leer hoe je open en kwetsbaar durft te zijn om zo te kunnen inspireren.

Dit programma is voor jou als je je zelfvertrouwen en je vermogen om een boodschap op inspirerende wijze over te brengen, wil vergroten.

Het is mijn intentie om je de beste en meest praktische tools aan te reiken waarmee jij een meer authentieke, effectieve en krachtige spreker bent!

Ontdek in een serie van 12 sessies:
Hoe jij die moedige spreker kan zijn waar mensen moeiteloos en geboeid naar luisteren. Ontdek jouw inspirerende verhaal, je unieke boodschap en je persoonlijke magnetisme.

In de Presence & Speaking training staan een aantal onderwerpen centraal waarin jij stap voor stap de transformatie doorloopt. We creëren meer bewustzijn en zelfvertrouwen. Met behulp van praktische oefeningen, opdrachten, visualisaties en feedback wordt jij de spreker die je wil zijn!

De volgende onderwerpen komen in de 6 modules aan bod:  

E

Lichaamsbewustzijn & magnetische aanwezigheid: Leer hoe je meer impact maakt.

E

Emotionele fitness & sterke mindset: Wordt meester over je angst.

E

Storytelling, jouw unieke verhaal: Leer hoe je jouw verhaal opbouwt met 3 componenten.

E

Stem & communicatie: Leer de invloed van de toon van je stem.

E

Spirituele fitness & schaduwwerk: Stop met je klein houden, stap in jouw grootsheid.

E

Jouw succesvolle speech van A tot Z: Leer een speech maken die het leven van andere mensen veranderd.

In de bijeenkomsten staan deze 6 modules centraal waarin we door middel van gesprek, praktische oefeningen, meditaties en visualisaties vanuit de Presence & Speaking methode meer bewustzijn en zelfvertrouwen creëren. En jij met plezier jouw podium pakt en de kunst van het spreken laat zien.

Je investering in tijd houdt in dat we 12 sessies inplannen gedurende maximaal 3 maanden. Heb je interesse in dit programma? Vraag dan een strategiegesprek aan.

De 6 modules van Presence & Speaking

1. Lichaamsbewustzijn & Magnetische aanwezigheid

Lichaamsbewustzijn & Magnetische aanwezigheid
Ontwaak de krachtige en magnetische leider die in jou verscholen zit door gebruik te maken van je lichaam, energie en je vrouwelijke krachtcentrum. Ontvang feedback over je gewoontes die jouw aanwezigheid en impact verminderen. De indruk die je maakt, wordt voor 55% bepaald door je lichaamstaal, je bovenlichaam en je gezicht. Stel je voor dat je hier heel goed in bent, wat zou er veranderen?

Je leert:

 • Hoe je het podium als een echte leider in eigendom neemt en je direct verbinding maakt met je publiek.
 • Hoe je jouw magnetische aanwezigheid, energie en authenticiteit vergroot, live en online, in video’s of tijdens je presentaties.
 •  Hoe je jouw lichaamstaal en energie bewust inzet om je zelfvertrouwen te vergroten en mensen je ervaren als een grootse en inspirerende spreker.
2. Stem & Communicatie

Wanneer iemand je voor de eerste keer ontmoet, is de toon van je stem een grote factor in hun beslissing of ze je mogen en vertrouwen. Je stem is hierin voor 38% bepalend, je woorden zijn voor 7% van invloed. Leren communiceren op een manier waardoor mensen je opmerken, luisteren en vertrouwen om in actie te komen, is belangrijk.

Je leert:

 • Hoe je jouw stem kunt gebruiken om je te profileren, te verbinden met je publiek en hen gaat overtuigen.
 •  Hoe je de meest effectieve toon in je stem consistent gebruikt om mensen te motiveren
 •  Hoe je kunt werken met je volume en vocale registers zodat je meer dynamisch kunt communiceren.
3. Emotionele fitness & mindset

Met elke stap die we voorwaarts zetten kom ons ego om de hoek kijken. Onbewust raken we een plafond aan in het toelaten van overvloed, vreugde, liefde of geld. Begrijp de rol van angst en je emoties en wat je kunt doen om je veilig te voelen en succes na te streven. Onderzoek je overtuigingen en leer ze transformeren of versterken.

Je leert:

 • Hoe je effectief met je mentale en emotionele blokkades en patronen om kunt gaan zodat je jouw boodschap volledig kunt delen en je doelen bereikt.
 • Hoe je kunt omdenken en in staat bent om de negatieve stemmen die de handrem erop houden te kalmeren.
 • Hoe je zenuwen en onrust kunt transformeren in persoonlijke kracht en magnetische aantrekkingskracht.
4. Spirituele fitness en schaduwwerk

Alleen als je alles van jezelf in eigendom neemt en durft te erkennen, stap je werkelijk in je leiderschap en kracht. Er zijn delen van jezelf waar je trots op ben en die je in alle ontspanning laat zien. En er zijn delen die je liever niet laat zien. Dit zijn je grootste innerlijke saboteurs en je blinde vlekken. Hoe meer je alles van jezelf laat zien, hoe groter je aanwezigheid en magnetisme wordt. En je tot een vertrouwensvolle zelfexpressie komt.

Je leert:

 • Hoe je afkomt van je onzekerheid, je schaamte, je niet goed genoeg voelen. Of misschien het tegenovergestelde ‘je teveel en over de top voelen’.
 •  Hoe je een inspirerende aanwezigheid creëert door gebruik te maken van de delen van jezelf die je eerder niet wilde laten zien.
 •  Hoe je jouw verborgen grootste kwaliteiten in het licht zet en deze samen met je talenten, consistent en effectief kunt inzetten. Zodat je jouw aanwezigheid en authenticiteit enorm vergroot.
5. Storytelling

Je persoonlijke verhaal zorgt voor verbinding met je publiek, creëert betrokkenheid en geloofwaardigheid. Het is de introductie en rode draad van je boodschap. Wordt een goede storyteller en inspireer mensen om je te volgen of klant te worden.

Je leert:

 • Hoe je een keuze maakt voor jouw persoonlijke verhaal waaruit jouw uniciteit blijkt.
 • Hoe je jouw verhaal opbouwt met 3 componenten en hoe je de hero structuur toepast om op inspirerende wijze je verhaal over te brengen.
 • Hoe je jouw verhaal op een heldere manier in je presentatie weeft voor maximaal effect bij je publiek.
6. Jouw succesvolle speech van A tot Z

Deze training helpt je om onder elke omstandigheid, ook onvoorbereid, je presentatie te geven. Spreken is een van de meest effectieve manieren om jezelf neer te zetten als expert, een geloofwaardige bron. Het is ook een mooie manier om met je klanten in contact te komen. Een presentatie die mensen inspireert en tot actie aanzet bouw je in een aantal stappen op.

Je leert:

 • Hoe je een speech maakt die inspireert en het leven van andere mensen verandert.
 • De 6 stappen voor het maken van een succesvolle speech waarmee je je publiek stap voor stap meeneemt in je verhaal en visie. En natuurlijk in je sterke aanbod zodat mensen klant willen worden.
 • Hoe je je speech op de beste manier opent, je kernboodschap helder formuleert en combineert met een krachtige afsluiting.
 •  Hoe je verbinding maakt met je publiek zodat je hen emotioneel raakt en zij openstaan voor jouw boodschap.

Leer de kunst van spreken en presenteren in openbaar

Transformeer de manier waarop jij business doet en ervaar hoe je met een authentiek zelfvertrouwen elke ruimte binnenloopt en de aandacht ontvangt die jij wilt. Van angst naar zelfvertrouwen, van saai naar onderhouden en van onzeker naar passievol, die transformatie is mogelijk met de tools die je leert in het Presence & Speaking programma.

Ik help je graag verder, vraag nu een gratis en vrijblijvend strategiegesprek aan: