Vrouwelijk leiderschap training

Ben jij op zoek naar een een manier om jouw vrouwelijk leiderschap te versterken? Zodat jij jouw zelfvertrouwen, zichtbaarheid en impact weet te vergroten. Voor meer vervulling en succes in jouw leven. Dat is precies de essentie van mijn trainingen.

Vergroot jouw vrouwelijk leiderschap met de Feminine Presence & Leadership training

Feminine Presence & Leadership is een bijzondere training, gebaseerd op de Art of Feminine Presence® methode. Het verandert en verrijkt je leven op vele manieren.  De impact en de praktische toepasbaarheid van de oefeningen die ik deel in mijn trainingen, hebben al vele vrouwen geholpen om hun leven te transformeren. Ondernemende vrouwen die bereid zijn om naar zichzelf te kijken en te groeien, maken door de training grote stappen in hun ontwikkeling.

Door het vergroten van je zelfvertrouwen, aanwezigheid en zichtbaarheid heb je meer impact. Dit, in combinatie met je innerlijke kracht, zorgt ervoor dat je jouw doelen met gemak bereikt. Hier help ik je graag bij.  Met als resultaat meer groei in klanten, werk en relaties. En voor jou persoonlijk meer vitaliteit, levensvreugde en passie in je leven.

Vergroot jouw vrouwelijk leiderschap met de Presence & Speaking training

Presence & Speaking is gebaseerd op de Authentic Speaker Academy methode. Deze training benadert spreekvaardigheid vanuit Presence en is verrassend effectief. Ook voor ervaren sprekers is deze training zeer waardevol. Ben je een professional die ontspannen wil leren spreken?  Ben je een ondernemer en wil je leren spreken en verkopen? Dan help ik je graag!

Door het vergroten van je zelfvertrouwen, spreekvaardigheid, leren omgaan met je twijfels en angst voor spreken, wordt je een professionele spreker in elke setting. Met als resultaat dat mensen naar je luisteren en je geloofwaardigheid wordt vergroot. Als inspirerende spreker zorg je voor een expert status.

VIP Coaching

Vergroot jouw vrouwelijk leiderschap met het VIP programma

Het VIP programma geeft je toegang tot alle modules en is persoonlijk maatwerk. We gaan we aan de slag met vrouwelijk leiderschap, Feminine Presence en schaduwwerk. Ik help je met je mindset, innerlijk werk, presentatie training, communicatie tools en veel meer.

Door het vergroten van je zelfvertrouwen, zichtbaarheid en impact, geef jij jouw vrouwelijk leiderschap een grote impuls. Je wordt gezien als een waardevolle leider in je werk. Je doelen bereik je vanuit flow. Als professional weet je je publiek te inspireren en spreek je met volle overtuiging. In alle gebieden van je leven zorgt dit VIP programma voor een positief effect met meer succes en impact.