OMARM JE SENSUALITEIT, VOEL JE KRACHTIG EN VRIJ.

Wat heeft sensualiteit met leiderschap te maken? En is vrouwelijke energie welkom of een onbewust taboe op de werkvloer?

Beeld je eens in dat jij je levendig, mooi en sexy voelt. Dat jij je lef inzet, expressie geeft aan wat er in jou leeft en vrouwelijk bent. Zonder te projecteren natuurlijk, je voelt het en je bent authentiek! Je hoeft er geen minirok of lingerie voor aan (mag wel natuurlijk). Je voelt het terwijl je met twee voeten op de grond staat en bewust aanwezig bent in je lichaam.

Wat zou er dan voor jou mogelijk zijn? Zie je het voor je?

Geef eens voor jezelf antwoord op deze vragen:
* Ben jij je bewust welke ontspanning de verbinding met je sensualiteit jou kan brengen?
* Of dat je toegang hebt tot een krachtige energiebron in je buik? Als je je hiermee bewust verbindt is het makkelijker om je gecentreerd, levendig en ontspannen te voelen.
* Weet jij hoe je de energie van je hart kunt verbinden met de energie in je buik, je seksuele energie?

Misschien denk je ‘Waarom is dit belangrijk?’
Dit geeft je toegang tot een bron van onuitputtelijke energie. Je zit meer in flow en ervaart minder stress. Je bent verbonden met je innerlijke kracht en liefde. Dit helpt je om je leven en werk vorm te geven. Je hoofd is immers ‘dienend’ aan je hart! Je ervaart meer geluk en vervulling in je leven.

Mijn advies:
Omarm je sensualiteit en je seksuele energie. Je vergroot je authentieke vrouwelijke aanwezigheid. Voor de mensen die nu denken: ‘dit is wel kort door de bocht!’, deze toevoeging:

Natuurlijk zijn er meer pijlers! Zoals je mindset, omgaan met je angsten en je innerlijke criticus, je bewustzijn vergroten, connectie maken tussen je hoofd, hart en buik, compassie voelen et cetera. Dat zit ook in mijn programma’s. 

Vandaag noem ik dit expliciet omdat het mijn ervaring is dat hier toch een (onbewust) taboe op rust bij veel vrouwen. Ik herken dit en heb er het nodige werk op gedaan. Soms is er eerst heling nodig om je vrouwelijke energie vanuit vreugde en vrijheid te ervaren. 

Compassie voor jezelf is de basis om deze levensenergie te waarderen. Het raakt jouw eigenwaarde: erken je jouw vrouwelijke seksuele energie, dan erken en eer je dit deel van jezelf. Dit is innerlijk werk, helemaal voor jezelf, hier hoeft geen partner aan te pas te komen.
Door deze kracht te belichamen en te voelen, kun je dit inzetten voor jouw hoogste goed: in je leven, relatie en werk!

Dit was een de dingen die ik in 2011 ontdekte toen ik op het pad van vrouwelijk leiderschap ging. Ik was verrast en wilde er meer van leren. Tot op de dag van vandaag.

Wat levert je sensualiteit, seksuele energie en hart energie je nog meer op?
Je gaat naar een plek van ontspanning en kracht.
Je vergroot je aantrekkingskracht.
Je voelt je grenzen en geeft ze beter aan.
Je voelt je veilig in je eigen lichaam.
Je ervaart meer balans in je leven en in je werk.
Je voelt meer passie in je leven en werk.
Je ervaart meer passie en intimiteit in je partner relatie.
Je voelt je energiek, vitaal en vrij.
Je bent authentiek!

Wil jij nog meer groeien in jouw authentiek leiderschap als vrouw?
Neem dan contact met mij op. We onderzoeken samen wat je nodig hebt en of we een match zijn!

PS:
​Over leren gesproken…..mijn geprojecteerde sexyness resulteerde ooit in een vreselijke one night stand en relaties waarin ik mezelf tekort deed. In mijn werk wilde ik wel vrouwelijk zijn en durfde ik dat eigenlijk niet.

​​In mijn leven ben ik door verschillende fasen gegaan. Van onbewust ervaren naar bewust ervaren, van inzetten naar tijdelijk parkeren van die energie, van inzetten zonder liefde naar inzetten vanuit liefde. Dat is een geweldige ervaring in mijn huwelijk. Ik ontdekte dat ik er meer licht op mag schijnen en vind het belangrijk om dit onderwerp te delen.

Voel je vrij om deze blog te delen.

Liefs,


P.S. Wil je hierover in gesprek of heb je vragen?
Neem hier contact met mij op of meld je aan voor een gratis strategiegesprek.

P.S.2 Wil je aan de slag met gratis en praktische tools om je doelen te behalen?
Download hier mijn gratis e-book ‘Stap in je vrouwelijk leiderschap en ontdek de 7 belangrijkste sleutels naar het behalen van je doelen.

Copyright  © 2021 Vrouw & Essentie. All rights reserved.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *