HET ACHTERHOEKS ONDERNEMERSFESTIVAL 2023

op 15 mei (13:00 – 21:00)

Kom ontdekken wat er voor moois ontwikkeld is én wordt in de Achterhoek tijdens “Het Achterhoeks Ondernemers Festival ’23 (AOF). De Achterhoek is de 2e innovatieve regio van Nederland en staat bekend om de vele activiteiten en creativiteit. Emmy Stelling zal aanwezig zijn bij de zogenaamde ‘Kennistafels: dit zijn workshops van experts om je kennis te vergroten.

De Kennistafels bieden je de mogelijkheid om met experts in contact te zijn over diverse ondernemersvraagstukken. Er zijn drie rondes en 10 Kennistafels met verschillende experts: voldoende mogelijkheden om je te laten inspireren!

Emmy helpt je om de manier waarop je zaken doet te transformeren. Tijdens de workshop ‘Presence & Speaking: Vergroot je impact met jouw aanwezigheid’, ervaar je hoe je met een authentiek zelfvertrouwen elke setting binnenloopt. Of je daar komt om te spreken, te netwerken of om zaken te doen. Als ondernemer is het belangrijk dat je als een waardevolle professional wordt gezien.
Hoe zorg je voor een helder, kort en bondig verhaal? Blijf je bij jezelf en komt je krachtig en prettig over. De kwaliteit van jouw aanwezigheid is bepalend voor jouw impact. Ontdek in deze interactieve sessie hoe je dit kunt doen.

Het doel van ‘Het Achterhoeks Ondernemersfestival 2023’  is vinden & verbinden, leren, samenwerken, transparantie, beleven, mogelijkheden, kansen zien en meer.

Het gaat op deze dag niet alleen om presteren, winnen, winst, omzet, reclame en competitie, maar vooral om laten-zien, ontmoeten, verbinden, delen en nieuw ondernemen waarbij de LACH letterlijk en figuurlijk de inspirator is.

Het volwaardig zakelijk evenement biedt:

· Helderheid
· Verbinding
· Ondernemerschap
· Kennisoverdracht
· Nieuwe netwerken
· Samenwerkingsmogelijkheden
· Een brede LACH

Het is noodzakelijk om je van tevoren aan te melden.

Op zaterdag 13 verloot ik twee kaarten voor het AOF. Heb je belangstelling stuur dan een email aan: emmy@vrouwenessentie.nl (tm vrijdag 12 mei). 

Een toegangsticket kost € 40,79 en die koop je hier.

Voel je vrij om deze blog te delen.

Liefs,


P.S. Wil je hierover in gesprek of heb je vragen?
Neem hier contact met mij op of meld je aan voor een gratis strategiegesprek.

P.S.2 Wil je aan de slag met gratis en praktische tools om je doelen te behalen?
Download hier mijn gratis e-book ‘Stap in je vrouwelijk leiderschap en ontdek de 7 belangrijkste sleutels naar het behalen van je doelen.

Copyright  © 2021 Vrouw & Essentie. All rights reserved.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *